Pozývame Vás na NOČNÝ MEDOKVAS 2018

Pozývame Vás na
NOČNÝ MEDOKVAS 2018

Festival medových nápojov.
V sobotu 20. októbra 17:00 - 22:00 hod.

Čítať ďalej ... >>
Včelovina Špeciál Retro

Včelovina
Špeciál Retro

Kráľovské balenie nápoja kráľov ...
Čítať ďalej ... >>
Med, voda<br>a majstrovská práca.

Med, voda
a majstrovská práca

Včelovina je jedna z najoceňovanejších
medovín na Slovensku aj vo svete.

Prečo každému chutí? >>
Nové VOLVO V90

Video:
výroba medoviny

Včelovina je pocta včelám ...
Pozrite si krátke video z výroby našej medoviny >>

Zásady, ktorých sa držíme pri výrobe medoviny Včeloviny

Na dobré si treba počkať

Na rozdiel od väcšiny medovín, Včelovina kvasí v nízkych teplotách okolo 17 °C. Na dobré si treba počkať V medovine sa takto lepšie zachovajú chuťové odtiene medu.
Viac >>

Z troch druhov medu

Včelovina je výsledok dlhého experimentovania s medom. Túto dômyselnú Z troch druhov medu chuť sme dosiahli využitím troch rôznych druhov medov.
Prehľad výroby >>

Fandíme pracovitosti

Aby včely vyprodukovali med na jednu fľašu Včeloviny nalietajú až 70 000 kilometrov. Fandíme pracovitosti


O práci včiel >>

Novinky a podujatia

Individuálna degustácia

Individuálna degustácia
Viac ››

Nočný Medokvas

Nočný Medokvas
Viac ››

Pozývame Vás na LETNÝ MEDOKVAS 2018

Pozývame Vás na LETNÝ MEDOKVAS 2018
Viac ››






Sledujte nás aj na instagrame

#vcelovina

Výroba medoviny

Pozrite si krátke videá z výroby našej medoviny.