Včelovina Špeciál Retro

Včelovina
Špeciál Retro

Kráľovské balenie nápoja kráľov ...
Čítať ďalej ... >>
Med, voda<br>a majstrovská práca.

Med, voda
a majstrovská práca

Včelovina je jedna z najoceňovanejších
medovín na Slovensku aj vo svete.

Prečo každému chutí? >>
Nové VOLVO V90

Video:
výroba medoviny

Včelovina je pocta včelám ...
Pozrite si krátke video z výroby našej medoviny >>

Zásady, ktorých sa držíme pri výrobe medoviny Včeloviny

Na dobré si treba počkať

Na rozdiel od väcšiny medovín, Včelovina kvasí v nízkych teplotách okolo 17 °C. Na dobré si treba počkať V medovine sa takto lepšie zachovajú chuťové odtiene medu.
Viac >>

Z troch druhov medu

Včelovina je výsledok dlhého experimentovania s medom. Túto dômyselnú Z troch druhov medu chuť sme dosiahli využitím troch rôznych druhov medov.
Prehľad výroby >>

Fandíme pracovitosti

Aby včely vyprodukovali med na jednu fľašu Včeloviny nalietajú až 70 000 kilometrov. Fandíme pracovitosti


O práci včiel >>

Novinky a podujatia

Pozývame Vás na LETNÝ MEDOKVAS 2018

Pozývame Vás na LETNÝ MEDOKVAS 2018
Viac ››

Individuálna degustácia

Individuálna degustácia
Viac ››

ZMENA OTVÁRACÍCH HODÍN JÚN - SEPTEMBER

ZMENA OTVÁRACÍCH HODÍN JÚN - SEPTEMBER
Viac ››






Sledujte nás aj na instagrame

#vcelovina

Výroba medoviny

Pozrite si krátke videá z výroby našej medoviny.